Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри сезона си с участие в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри сезона си с участие в
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Борна Чорич на Kooyong Classic

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри сезона си с присъединяване в отборното съревнование United Cup, където записа победа над Давид Гофен и загуба против Стефанос Циципас. Сега обаче родният ни представител е решил да натрупа още известна доза игрови темп, приемайки покана за присъединяване в демонстративния шампионат Kooyong Classic, който ще се организира от 10 до 12 януари. 

Откриващият дуел на нашето момче ще се състои в първия игрален ден от конкуренцията, когато му следва да се изправи против международния №23 Борна Чорич. До този миг двамата състезатели имат един формален конфликт между тях, който датира от миналогодишния Ролан Гарос и бива извоюван от хасковлията. Любопитен факт е, че Димитров и Чорич се срещат в Куйонг и през 2020 година, когато е и единственото предходно присъединяване на нашия съотечественик в шампионата, като успеха още веднъж е на страната на българина.

Предстоящият мач посред им е подложен под номер две в програмата за нощта понеделник против вторник и предстоящото му начало е не преди 03:30 часа българско време. В случай че имате предпочитание да наблюдавате онлайн изявите на първата ни ракета в Куйонг, то ще можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР